PVC ramen

Ramen op maat

Decennia geleden begon het allemaal voor Raamexpres met profielen voor houten ramen. Intussen hebben we onze activiteiten en expertise uitgebreid en leveren onze vakmannen allerlei soorten ramen op maat zoals ook houten ramen en schuiframen.


Ramen in pvc

Welke soort ramen in PVC u ook zoekt, de vakmannen van Raamexpres maken het! In onze industriële schrijnwerkerij fabriceren we alles op maat van de behoeften van uw klant.

  • Ecologisch & economisch
  • Duurzaam
  • Goede isolator


Van hout tot kunststof

Raamexpres begon in 1978 als fabrikant van onafgewerkte, houten ramen maar intussen behoren ook ramen in pvc tot onze expertise. Een logische stap, als je bedenkt hoeveel voordelen het gebruik van kunststof met zich meebrengt. Pvc is bv. duurzaam, isolerend én economisch. En net als bij gebruik van hout, zijn de toepassingsmogelijkheden eindeloos.

Perfecte partner in pvc-systemen

Voor de fabricatie van ramen in pvc, maken we gebruik van de pvc-systemen van Schüco. Zij maken niet alleen kwaliteitsproducten en -systemen, maar hebben ook een immens aanbod aan modellen, kleuren en profielen. Zo is er de innoverende reeks Schüco Corona CT 70 met raamsystemen die meer isolerend en duurzaam dan ooit zijn. Heeft u nood aan een raamsysteem voor lage energiewoningen, dan maken we gebruik van de Schüco LivIng.

Meer weten?

Wilt u ramen in pvc op maat laten maken? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Raamexpres. Onze experts kunnen elke opdracht aan!


PVC ramen
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x