Schuiframen

Schuiframen op maat

Bent u een schrijnwerker, aannemer of projectontwikkelaar die op zoek is naar kwalitatieve schuiframen op maat? Dan is de industriële schrijnwerkerij Raamexpres uw ideale partner! Wij maken alle soorten ramen voor u in hout of pvc.


Offerte op maat?

Wilt u schuiframen op maat laten maken door onze professionals? Neem dan contact op met Raamexpres of vraag direct een offerte aan.

Houten schuiframen

Behalve voor ramen in hout, kunt u ook op Raamexpres rekenen als u schuiframen op maat nodig heeft. Schuiframen geven elke woning allure en bieden veel licht, een ruimtelijk gevoel en een weids zicht. Wij leveren zowel kipschuiframen als hefschuiframen. De 1e kunt u openschuiven en ‘op de kip’ zetten, terwijl u hefschuiframen eerst moet optillen voordat u ze kunt openschuiven.

In 2015 gaven we onze schuiframen m.b.v. een designer een strakker design, dat nog beter aansluit bij de hedendaagse bouwtrends én meer stabiliteit geeft. Door het vleugelprofiel van 93 naar 120 mm te brengen, krijgt het schuifraam een meer kubistische look.


Pvc schuiframen

Voor de productie van pvc schuiframen op maat gebruiken we het Schüco Corona S 150 schuifsysteem of het Corona CT 70 HS hefschuifsysteem. Het 1e systeem is dankzij zijn thermische eigenschappen ideaal als verlengstuk van uw terras of wintertuin. Het 2e systeem behoort tot de absolute top op de pvc-markt en is bijzonder geschikt voor grote afmetingen.

Schuiframen
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x