Testimonials

Onze klanten aan het woord!

star
star
star
star
star

Umans Radepo heeft als afnemer bij Raamexpres een grote troef in handen; dit voor buitenschijnwerk in pvc en hout. Als betrouwbare partner levert Raamexpres niet alleen iets moois af maar zeker even belangrijk: KWALITEIT! Met het alom geprezen merk Schüco gaan onze klanten hier met de glimlach buiten en lossen wij de hoge verwachtingen voor hen in, mede dankzij Raamexpres… Een correcte en vlotte levering dragen bij tot het succesvolle familiebedrijf!

Geert Umans, UMANS RAPEDO Ramen & deuren

star
star
star
star
star

Reeds enige tijd bestellen we wekelijks ramen en deuren bij Raamexpres. Voornamelijk PVC maar soms ook hout. We ervaren de samenwerking als erg professioneel en hebben aan Raamexpres duidelijk een goede partner voor kwaliteitsvolle producten. Ze zijn steeds aanspreekbaar en lossen eventuele euvels op zoals je mag verwachten van een partner. Raamexpres stelt tevens de softwaretoepassing ter beschikking om zelf offertes te berekenen.

Gert Van Eetvelt, H VAN DEN BERGH veranda's en serres

star
star
star
star
star

Thimaco & Raamexpres zijn dan wel 2 verschillende firma's, maar als het op service, kwaliteit en betrouwbaarheid aan komt, zijn ze aan elkaar gewaagd! Door de nauwe samenwerking en kwaliteitsvolle leveringen van Raamexpres kunnen wij steeds de allerbeste kwaliteit en producten leveren aan de eindklant. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Geert & Belinda, zaakvoerders van Thimaco

star
star
star
star
star

Raamexpres is een betrouwbare leverancier, de ramen en deuren zijn mooi afgewerkt en worden steeds tijdig geleverd. De dienst na verkoop verdient ook zeker een pluim, wat vandaag doorgegeven wordt, is enkele dagen later opgelost!

Eveline Elens, technisch commercieel bediende

Testimonials
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x