Raamexpres

Industriële schrijnwerkerij

Raamexpres is een industriële schrijnwerkerij die een uitgebreid gamma van ramen en deuren aanbiedt in hout en pvc aan professionele klanten. Wij verkopen dus niet rechtstreeks aan particulieren en plaatsen ook geen ramen en deuren. Dat laten we aan u over!

Tientallen jaren aan de weg getimmerd

In 1978 richt Jozef Kempeneers Raamexpres op. Zoals de naam doet vermoeden, start het familiebedrijf met het produceren van onafgewerkte houten ramen, zonder beslag of glas. Enkele decennia later is Raamexpres uitgegroeid tot een grote industriële schrijnwerkerij, met een productiehal van 1500 m². Onze expertise is uitgebreid naar ramen en deuren in hout of pvc, poorten en toebehoren.


Ontdek onze troeven

Raamexpres is niet zomaar de eerste de beste industriële schrijnwerkerij. Als u voor ons kiest, kiest u ook voor onze sterke punten, zoals:

  • uitgebreide mogelijkheden in maatwerk
  • korte levertermijnen
  • ultramodern machinepark
  • eigen transportdienst
  • interne kwaliteitsnormen

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze industriële schrijnwerkerij of onze werkwijze? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder. Heeft u al een specifieke opdracht, dan kunt u makkelijk online een offerte aanvragen.

Raamexpres
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x