Houten ramen

Ramen op maat

Decennia geleden begon het allemaal voor Raamexpres met profielen voor houten ramen. Intussen hebben we onze activiteiten en expertise uitgebreid en leveren onze vakmannen allerlei soorten ramen op maat.

Ramen in hout

Zoekt u naar op maat gemaakte ramen in hout, dan ben je zeker bij Raamexpres aan het juiste adres. Onze vakmensen verwezenlijke met een glimlach ieder ontwerp met uiterste precisie.

Enkele voordelen van hout:

  • Volledig naar wens voor de klant gemaakt, in alle mogelijkse stijlen en kleuren.
  • Hoog wooncomfort door thermische isolatie
  • Duurzaam & onderhoudsvriendelijk

Ongekende mogelijkheden

Of u nu nood heeft aan schrijnwerk in hout of in pvc, wij leveren ramen op maat van uw behoeften. Uw keuze is dus niet beperkt tot standaardreeksen, maar de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Het enige wat we nodig hebben, is een foto en/of een technische tekening. Wij produceren al onze ramen in de productiehal in Beringen, waar we beschikken over de meest moderne machines. Zo kunnen wij u de vooropgestelde kwaliteitsnormen en levertijden 100% garanderen.

Een schat aan voordelen

Hout heeft een groot aantal voordelen. Het is bv. milieuvriendelijk, isolerend, onderhoudsvriendelijk en biedt een brede waaier aan toepassingsmogelijkheden. Geen wonder dat uw klanten zo vaak kiezen voor ramen in hout. Raamexpres biedt 3 standaardreeksen: Landelijk, Modern en Retro. Elke reeks heeft zijn eigen stijl, maar het model kan uiteraard nog aangepast worden aan de behoeften van uw klant.

Naar hartenlust combineren

De mogelijkheden voor ramen in hout zijn letterlijk ontelbaar. Als het combineren van houtsoorten, reeksen, profileringen, afmetingen en vormen nog niet voldoende is, dan kunt u een persoonlijke 'touch' aanbrengen door het kiezen van een bepaalde afwerking en kleur. U kunt kiezen uit een quasi onbeperkt aantal kleuren en zo een uniek ontwerp realiseren.

Offerte op maat?

Bent u op zoek naar de perfecte ramen voor uw bouwopdracht? Raamexpres zorgt ervoor dat uw ramen uit het juiste hout zijn gesneden!

Houten ramen
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x