Vliegenramen en -deuren

Breng buiten naar binnen

Als het zonnetje schijnt is het genieten op uw terras of tuin. Door op deze momenten de deuren en ramen open te zetten, verdwijnt de scheiding tussen binnen en buiten. Het nadeel hiervan is dat alle insecten naar binnen kunnen vliegen. Met de vliegenramen en -deuren van HR kunt u met een gerust hart uw ramen en deuren open houden.


Profielen op maat

Het grote voordeel van vliegenramen is dat uw klanten hun woning kunnen verluchten zonder dat er insecten binnenkomen. Het verluchten van uw huis is essentieel voor een gezond binnenklimaat. Onze vliegenramen kunt u makkelijk plaatsen en verwijderen dankzij een handig klemsysteem. Afhankelijk van het type ramen, kunt u kiezen voor een:

  • standaarduitvoering met 15 mm-profielen
  • smalle profielen van 11 mm
  • dubbele profielen voor grote ruimtes tussen vliegenraam en raam
  • blokvliegenramen met een klemsysteem bovenaan


Met een gerust hart de deur open

Een vliegendeur of schuifvliegendeur trekt nog meer dan een vliegenraam het buitengevoel naar binnen. De tuin of het terras komt nog dichterbij! Uw klanten zijn steeds beschermd tegen insecten, ook op de momenten dat ze de deur gebruiken. Een optionele pomp zorgt namelijk voor een automatische sluiting aan de gewenste snelheid. Hierdoor krijgen insecten niet de kans om toch binnen te glippen. Om de deur te ontgrendelen, volstaat het om de deur lichtjes naar buiten te duwen.

Heeft uw klant huisdieren? Geen nood, we kunnen de vliegendeur altijd uitrusten met een honden- of kattenluik. Vliegendeuren voorzien we bovendien van een schopplaat, zo worden mogelijke beschadigingen door de voeten vermeden.


Ontdek ons gamma

Wilt u meer weten over ons gamma vliegenramen en -deuren? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag aan een oplossing op maat van uw opdracht.


Vliegenramen en -deuren
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x