Rolluiken

Rolluiken van GLR

Rolluiken zijn de ideale manier om uw woning te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, warmte, koude, geluid én inbrekers. Ze bieden niet alleen betaalbare comfort en veiligheid, maar dankzij hun isolerende werking bespaart u ook nog eens op uw energierekening. Redenen genoeg dus om te kiezen voor rolluiken! Bij Raamexpres vindt u GLR-rolluiken in pvc en aluminium.    


Belgische fabrikant van raambekleding

GLR is een Belgische fabrikant van rolluiken, screens en zonwering voor veranda’s en pergola’s. Hun specialiteit is de zipscreen, die u zonder schroeven kunt monteren. Hun rolluiken zijn verkrijgbaar in zowel pvc als aluminium en in 3 types: voorzetrolluik schuine kast, voorzetrolluik ronde kast en geïsoleerde opbouwrolluik. Ook als het op kleur aankomt, heeft u een ruime keuze. De kast (incl. geleiders en onderlat) is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en ook de lamellen zelf bestaan in verschillende tinten.


Draadloos comfort

De rolluiken van GLR bieden maximaal comfort met het Wireless Home Comfort-systeem van Zaffer. Hierbij is handmatige bediening voorgoed verleden tijd. De rolluiken openen en sluiten elektrisch en zijn zelfs programmeerbaar via USB. Zo kunnen bewoners bijvoorbeeld het tijdstip instellen waarop de luiken naar boven of beneden gaan. Niet alleen tijdbesparend, maar ook handig als ze bijvoorbeeld op reis zijn. Als de rolluiken overdag omhoog zijn en ‘s avonds omlaag, lijkt het steeds alsof er iemand thuis is. Veiligheid en gemak met één druk op de knop! Contacteer Raamexpres

Wilt u meer informatie over de rolluiken van GLR of wilt u een offerte aanvragen? 


Rolluiken
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x