Raambeslag

Beslag voor ramen en deuren

Het raambeslag is een essentieel onderdeel van buitenschrijnwerk. Beslag voor ramen en deuren moet perfect werken, ook na vele jaren van intensief gebruik. Om keer op keer een foutloze bediening te kunnen garanderen, werken we uitsluitend met vooraanstaande leveranciers.


Sterke merken

Raamexpres werkt uitsluitend met kwalitatieve merken beslag van ramen en deuren, zoals Roto, Iseo, Otlav en AGB. Roto is een van de marktleiders en uitvinder van het draaikipsysteem. Dit Duitse bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Zo maken ze nagenoeg geen gebruik van onderdelen uit kunststof, wat de levensduur aanzienlijk verlengt. Daarnaast passen ze nanotechnologie toe uit de auto-industrie, voor een optimale oppervlaktebescherming. Op Roto-beslag voor ramen en deuren krijgt u dan ook 10 jaar garantie.

Ook Iseo is een kwaliteitsmerk. Zij maken cilinders die voldoen aan de strengste normen en garanderen een maximale veiligheid. Voor deurscharnieren doen we een beroep op Otlav. Voor onze hefschuiframen in HOUT gebruiken we het beslag AGB.


Krijg uw oplossing op maat

Bent u op zoek naar beslag op maat van uw ramen en deuren? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij bieden u een oplossing die voldoet aan uw vereisten.


Raambeslag
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x