Buitenzonwering

Weer warmte en lichtreflecties

De zon kan zoveel deugd doen buitenshuis, maar binnenshuis kan ze ook storend werken. Denk maar aan oververhitting of irritante lichtreflecties in tv- en computerschermen. Om komaf te maken met deze problemen, kunt u rekenen op de buitenzonwering en screens van Renson. Hiermee bespaart u in de zomer ook op energie, omdat airco niet nodig is.


Waaier aan zonweringsdoeken

De buitenzonwering van Renson bestaat uit structurele buitenzonwering of zonweringsdoeken die de zon vanaf buiten tegenhouden. Dit zijn doeken met technische weefsels die overtollige warmte en licht weren. U heeft de keuze uit:

  • acryldoek
  • glasvezeldoek
  • polyesterdoek
  • insectendoek


Fiks het met een Fixscreen®

Fixscreens® van Renson zijn zonweringsdoeken die dankzij een ingenieus ritssysteem 100% windvast zijn. In gesloten positie zijn de doeken ook insectenwerend. Omdat zowel doeken als profielen verkrijgbaar zijn in een ruim assortiment kleuren, zijn ze perfect te integreren in het ontwerp van   woningen, kantoren en bedrijven. Fixscreens® zijn heel eenvoudig te installeren en demonteren, zodat ze overal te gebruiken zijn. Binnen én buiten.


Vraag het ons

Zoekt u buitenzonwering op maat van uw project? Contacteer Raamexpres voor een optimale oplossing. Wij helpen u met het selecteren van het juiste product en bieden u ook hulp met de installatie in de vorm van de zogenaamde U-Safe®. Dit is een geïntegreerde schakelaar die u kunt gebruiken om spanningsloos te werken.


Buitenzonwering
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x