PVC deuren

Opties genoeg als het gaat om pvc deuren. Bij Raamexpres kunt u terecht voor een standaardmodel of een op maat gemaakte deur.

  • Ecologisch & economisch
  • Duurzaam
  • Goede isolator

Deuren op maat.

In alle kleuren en maten

Deuren zijn een belangrijk onderdeel van een huis. Ze zijn het eerste wat een bezoeker ziet en zetten de toon voor de stijl van de woning. Hoe uw klant ook wilt dat zijn deuren eruitzien, wij maken ze! Van klassiek over elegant tot modern met een glaspartij. Voor pvc deuren kunt u kiezen uit verschillende modellen en maar liefst 43 kleuren!


Flexibiliteit troef

We werken met profielen van Schüco. Deze Duitse pvc-specialist maakt kwalitatieve en duurzame raam- en deurprofielen die we op ontelbaar verschillende manier kunnen combineren. Zo heeft uw klant alle vrijheid om een persoonlijk ontwerp te realiseren voor zijn woning. 

Met kennis van zaken

Buiten deze modellen behoort maatwerk natuurlijk ook tot uw mogelijkheden. Als u ons een technische tekening, schets en/of foto bezorgt, maken onze vaklui uw deuren perfect op maat. In onze schrijnwerkerij beschikken we over de meest moderne machines en de meest ervaren schrijnwerkers. Onze medewerkers lopen al jaren mee en werken uw opdracht snel en nauwkeurig af, conform alle kwaliteitsnormen.

De pluspunten van pvc

Pvc deuren beschikken over een groot aantal voordelen. Zo zijn ze ecologisch te produceren en recycleren, duurzaam, brandveilig, superisolerend en makkelijk te onderhouden. Schüco biedt u bovendien een waaier aan kleuren! De kleurfolies hebben alle kleuren van de regenboog en bestaan zelfs in houtimitaties.  

Plaats uw bestelling

Maak het u gemakkelijk en bestel pvc deuren op maat bij Raamexpres. Onze schrijnwerkers gaan tot het uiterste om een product aan te bieden dat 100% voldoet aan de wensen van uw klant. 


PVC deuren
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x